Pruiken - Haarwerken

Welkom in een andere wereld..

Pruiken - Haarwerken


Een mens kan soms in zijn leven geconfronteerd worden met een tegenslag moeten dan vechten tegen een vreselijke ziekte dat soms ook nog als gevolg kan hebben dat jouw waardigheid wordt aangetast door haarverlies.

Uiteindelijk is dit dikwijls iets tijdelijk en er zijn oplossingen voor "een haarwerk"


Vroeger waren deze zwaar en warm en eigenlijk vreselijk om te dragen, maar tegenwoordig zijn deze uit volledig andere materialen vervaardigd en wegen nog 40 à 50 gram. Deze kunnen volledig naar Uw wensen worden aangepast.


Het is echter wel zo dat U best op voorhand even een afspraak maakt zodat wij U kunnen informeren over de mogelijkheden en zo kunnen wij ook het meest geschikte haarwerk voor U vinden. ( vergelijkbaar met je kapsel nu.. soort van haar, kleur en lengte )


Wij hebben een Privé studio waar wij U in alle rust en discretie kunnen verder helpen en indien gewenst ook een privé ingang


Alsook de verzorging van jouw haarwerk en eventueel mutsjes en petjes zijn ter beschikking

fullsizeoutput_3deb
C0FBA9F9-8116-4946-9041-E65DA62BEB77
E009186F-111D-4C55-A729-3692C7FE0454
38A492D6-68DD-45D3-A07D-8D3630B9F01B
A33B8C77-D778-4D42-AB51-33E45A1DC898
51F2ABF4-4C32-48BF-A18B-FB6BE15BB2B6
5418324B-E434-45B6-BA6E-140FB4E840A3

Ellen Wille - The Haircompany GmbH

Soorten Haarwerken..


Wij willen U graag helpen om het geschikte haarwerk voor jou te vinden, daarvoor werken wij samen met verschillende merken en kunnen je zo op de beste manier helpen..


Wij knippen ook het haarwerk naar jouw wensen en mogelijkheden..


Soorten Haarwerken:


Haarwerken worden gemaakt in verschillende kleuren, lengte en soorten vezel,  het binnenwerk verschilt ook vaak en de manier waarop deze is vervaardigd ( volledig machinaal tot volledig hand geknoopt ) 

Alsook bestaan er verschillende merken van zeer uiteenlopende kwaliteit


De haren die bevestigd zijn op Uw binnenwerk bestaan ofwel uit synthetisch ( meetste gebruiksgemak )

cyber en/of vital hair ( ook warme vezel genoemd en enkel in maatwerk verkrijgbaar ) dan gaan we over naar echt haar en ook hier wordt nogmaals een onderscheid gemaakt in Europees of Aziatisch haar


Als je samen met ons een keuze hebt gemaakt wordt het haarwerk in ons eigen atelier verder gepersonaliseerd zodat deze perfect geschikt is naar jouw  wensen.


Maatwerk is het meest afgestemd op het individu. Dan wordt er eigenlijk een mal gemaakt van jouw hoofd en  wordt dan via allerhande technieken het meest persoonlijke haarwerk dat men zich kan wensen.. Er is echter ook een nadeel aan. De LANGE wachttiijden, deze kunnen oplopen tussen de 12 en 15 weken.


Dan zij er ook nog de haarsstukjes, deze zijn vooral bestemd voor mensen die niet volledig kaal zijn maar door littekens, brandwonden, trichotillomanie, Alopecia areata (pleksgewijs), Alopecia androgenetica ( dunner wordend haar vooral bovenaan op het hoofd ) enz..


Voor deze mensen zijn er zowel in synthetisch als in echt haar kleinere haarstukjes die door middel van klemmetjes, tape en allerhande kunnen worden bevestigd waardoor je weer een zelfzeker gevoel krijgt als je naar buiten gaat.


Goed om te weten..


Er wordt nogal eens verteld dat een haarwerk de nieuwe haargroei zou belemmeren. Dat is echter NIET waar deze zijn volledig luchtdoorlatend gemaakt waardoor je hoofdhuid kan ademen.

In ons kapsalon verkopen wij een specifiek assortiment van shampoos, conditioners, sprays en lakken zodat u het haarwerk zelf heel gemakkelijk kunt onderhouden.


Let op: het is aan te bevelen de haarwerken niet met andere producten te verzorgen. Deze producten zijn absoluut niet geschikt voor uw haarwerken en kunnen de vezels beschadigen.


 

De synthetische modellen die wij in ons assortiment hebben zijn van dermate hoge kwaliteit dat ze bijna niet van echt haar zijn te onderscheiden.


Synthetische modellen hebben als voordeel dat ze minder vaak gewassen hoeven te worden dan modellen van echt haar en het blijft beter in model.


Synthetische modellen mogen niet met warmte geföhnd, gestyled of gekruld worden ( deze zijn dan onherstelbaar beschadigd ) maar deze haarwerken hebben weer als voordeel dat ze gemakkelijker in onderhoud zijn.