Pruiken - Haarwerken

Welkom in een andere wereld..


Pruiken - Haarwerken


Een mens kan soms in zijn leven geconfronteerd worden met een tegenslag.. moeten dan vechten tegen een vreselijke ziekte..dat soms ook nog als gevolg kan hebben dat Uw waardigheid wordt aangetast door haarverlies..

Uiteindelijk is dit dikwijls iets tijdelijk en er zijn oplossingen voor.. een haarwerk..


Vroeger waren deze zwaar en warm en eigenlijk vreselijk om te dragen, maar tegenwoordig zijn deze uit volledig andere materialen vervaardigd en kunnen volledig naar Uw wensen worden aangepast..


Het is echter wel zo dat U best op voorhand even een afspraak maakt zodat wij U kunnen informeren over de mogelijkheden en zo kunnen wij ook het meest geschikte haarwerk voor U vinden.. ( vergelijkbaar met Uw kapsel nu.. soort van haar, kleur en lengte )


Alsook de verzorging van Uw haarwerk en eventueel mutsjes en petjes zijn ter beschikking

Ellen Wille - The Haircompany GmbH

Soorten Haarwerken..


Wij willen U graag helpen om het geschikte haarwerk voor U te vinden, daarvoor werken wij samen met verschillende merken en kunnen U zo op de beste manier helpen..


Wij knippen ook het haarwerk naar Uw wensen en mogelijkheden..


Soorten Haarwerken:


Confectiemodellen zijn standaard haarwerken die in verschillende kleuren worden gefabriceerd. Er bestaan verschillende merken van zeer uiteenlopende kwaliteit


Semi-maatwerk zijn haarwerken met standaard basissen (het materiaal waar het haar op is bevestigd/geknoopt). Deze verschillen in maat, kleur, dikte, gewicht, duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast verschilt ook nog eens de kleur en de lengte van het haar dat op de basis is geknoopt.


Maatwerk is het meest afgestemd op het individu ( maar meestal niet geschikt door de wachttijden voor de productie ervan )


Goed om te weten..


Er wordt nogal eens verteld dat een haarwerk de nieuwe haargroei zou belemmeren.. Dat is echter NIET waar.. deze zijn volledig luchtdoorlatend gemaakt waardoor Uw hoofdhuid kan ademen..

De synthetische modellen die wij in ons assortiment hebben zijn van dermate hoge kwaliteit dat ze bijna niet van echt haar zijn te onderscheiden.


Synthetische modellen hebben als voordeel dat ze minder vaak gewassen hoeven te worden dan modellen van echt haar en het blijft beter in model.


Synthetische modellen mogen niet geföhnd, gestyled of gekruld worden maar deze haarwerken hebben weer als voordeel dat ze gemakkelijker in onderhoud zijn.

In ons kapsalon verkopen wij een specifiek assortiment van shampoos, conditioners, sprays en lakken zodat u het haarwerk zelf heel gemakkelijk kunt onderhouden.


Let op: het is aan te bevelen de haarwerken niet met andere producten te verzorgen. Deze producten zijn absoluut niet geschikt voor uw haarwerken en kunnen de vezels beschadigen.


 

Coiffure Gimani

Kapsalon - Pruiken - HaarwerkenOpeningsuren:


 

Dinsdag: 08:00 - 18:00

Woensdag: 08:00 - 19:00

Donderdag: 08:00 - 19:00

Vrijdag: 07:00 - 17:00

Zaterdag: 06:00 - 15:00

 

Zondag + Maandag: Gesloten

 

BTW nummer: BE 0473 285 467

 

Contact:


 

Betekomsesteenweg 30

3130 Begijnendijk ( Vlaams-Brabant )

Email: info@gimani.be

Telefoon: 016/53.61.16

Dringende Haarwerken: 0474/52.69.53

© Copyright. All Rights Reserved. @Coiffure Gimani